Unica Basic – zásuvky a vypínače, které mají styl

Rádi byste si zařídili vkusnou a plně funkční domácnost bez jakýchkoliv rušivých prvků? Chcete si splnit požadavky na funkčnost každého detailu a také představy o estetickém designu? V takovém případě je nutné nezapomenout na žádný detail a tedy ani na zásuvky a vypínače.

vypínače

Jejich funkce je pevně daná, protože se jedná o komponenty, které zajišťují pohodlné a bezpečné využívání elektroinstalace. Vy tak můžete následně ovládat osvětlení, spotřebiče a elektroniku a další zařízení jako je třeba klimatizace, stínění a podobně.
Kromě funkčnosti b však měli zásuvky a vypínače splňovat také funkci estetickou. I když se to nezdá, tak jsou velice důležitou a především viditelnou součástí každého interiéru a žádnému oku neuniknou. Kombinaci funkčnosti, kvality i dokonalého designu vám nabízejí zásuvky a vypínače z řady unica basic.

Splynou s každým prostředím
Dokonalé propracování komponentů této řady přináší do interiérů nejen funkční zajištění elektroinstalace, ale také skvělý estetický dojem. Pro váš interiér tak získáte prvky, které si dokážou poradit se stylem každého interiéru a skvěle do něj zapadnout.

dětské vypínače

Je to především tím, že si můžete vybírat z pestrých možností technického, ale také estetického řešení. Můžete si tak vybrat podle svého vkusu, stylu i barev a sladit tak každý detail bez toho, aby interiér cokoliv narušovalo.
Pryč jsou tedy tradiční zásuvky a vypínače, které na zdech působili spíš jako odstrašující příklad, než dokonalá součást interiéru a vy si tak můžete užívat prvky, které uspokojí veškeré vaše potřeby a představy.

Kromě toho jejich kvalita splňuje i nejnáročnější požadavky na moderní elektroinstalaci a dokonce umožňují také změnu formou jednoduché výměny rámečků. Jejich vzhled tak můžete snadno přizpůsobit aktuálnímu vzhledu interiéru a barvám.
Využijte moderní, kvalitní a jedinečné řešení i pro váš interiér.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup